Gaudio betyr «jeg er glad». Gjennom kurs, konferanser og coaching jobber vi for å skape bedre arbeidsplasser og mer arbeidsglede i hele Norge.

Praktiske kurs
Vi skiller oss fra andre leverandører ved å gi våre kunder de mest praktisk rettede kursene i arbeidsglede, kommunikasjon og HR-verktøy. Dette gjør vi ved å sette coaching-baserte teknikker og transaksjonsanalyse ut i praksis, og skape sammenhenger mellom ulike HR-verktøy.

Motiverende konferanser
Vi ønsker å skape opplevelser våre deltakere aldri glemmer; med kunnskap, inspirasjon og motivasjon. Dette gjør vi ved å knytte til oss innovative og suksessfulle foredragsholdere som ikke har vært presentert i Norge tidligere.

Oppfølging etter kurset
Vi følger opp alle våre kunder som ønsker det. Dette gjør vi ved å gi gratis veiledning i etter endt kurs. Vi er opptatt av å dele kunnskap, og har en blogg hvor våre kunder kan dele faglig informasjon, erfaringer og inspirasjon. Besøk bloggen her.

Hvem er vi?
Gaudio drives primært av Helle Kanaris, som har et utstrakt samarbeid med ledende kapasiteter innenfor områdene arbeidsglede og HR-verktøy.

Helle Kanaris Helle Kanaris er kursleder og Coach. Hun har utdannelse fra Universitetet i Oslo, Handelsakademiet, TCC, GROW2 og Den Norske Transaksjonsanalyse-foreningen, og er kjent som en av Norges fremste foredragsholdere innen praktisk anvendelse av transaksjonsanalyse i organisasjoner. Les mer om Helle på hennes blogg.

Noen av våre samarbeidspartnere:

Thyra Frank Thyra Frank tidligere leder av sykehjemmet Lotte, har vært tilknyttet Gaudio siden 2010. Hun er kjent som en av Europas beste offentlig ledere og har høstet mange priser for sitt lederskap i både inn- og utland.

Henry Stewart Henry Stewart, grunnlegger av det London-baserte firmaet Happy Ltd. Happy Ltd. har i fem år på rad blitt kåret til Englands beste arbeidsplass, og Henry er kjent som en av verdens mest innflytelsesrike forretningstenkere.

Mikael Kamber Mikael Kamber Journalist, TV-vert og forfatter av boken "Vi er best når vi er glade"